Header Search
Författarkväll med Anna Fredriksson och Emmy Abrahamson!

Författarkväll med Anna Fredriksson och Emmy Abrahamson!

23 april 2018 18:30 23 april 2018 20:30

Vi bjuder in till författarkväll med Anna Fredriksson och Emmy Abrahamson måndagen den 23 april kl. 18.30! Välkomna till en trevlig kväll i bokhandeln!

Anna Fredriksson, bosatt i Stockholm, har fått ett väldigt fint mottagande av både recensenter och läsare för sina romaner Sommarhuset, Lyckostigen, Augustiresan, Tisdagsklubben och Avskedsfesten. Hittills har de sålt i sammanlagt 450 000 exemplar. Inte illa! Innan romanerna har hon länge varit verksam som manusförfattare, bland annat till Rederiet, Wallander, Maria Wern, Sprängaren och Tjenare kungen. Lagom till vår författarkväll släpper hon en roman i en ny serie som kommer heta Mellan himmel och hav. Det är en familjeskildring som utspelar sig på Österlen i Skåne.

Emmy Abrahamson slog igenom 2016 med sin bok Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske som är en varm och rolig kärleksroman om att våga följa sitt hjärta och se bortom yta. Innan dess har hon gett ut tre böcker inom ungdomsboksgenren där romanen Only väg is upp nominerades till Augustpriset. I mars släpper hon sin andra vuxenbok Hur man gör succé på ett dårhus.

Boka in måndagen den 23 april kl. 18.30 alltså. Biljett till kvällen kostar 100:- och då ingår fika. Varmt välkomna!

forfattarbild_emmy-abrahams